KRISTALI


kristali

Kristali i drago kamenje oduvijek su se koristili u svim kulturama, i to u raznovrsne svrhe. Kod mnogih se naroda moć kristala drži jednakom moći bogova pa se u nekim kulturama kristali i dan-danas poštuju kao božanska energija na zemlji koja ljudima, biljkama i životinjama daje snagu, pruža im pomoć u izlječenju bolesti i štiti ih od zlih sila. Kristali i minerali su na ovoj planeti bili prije čovjeka i ostat će poslije njega.

Prvi se spomen o upotrebi kristala i dragoga kamenja vezuje uz Atlantidu gdje su se kristali upotrebljavali za osvjetljavanje ljudskih domova, a liječenje se obavljalo uz pomoć zvuka, boja i kristala. Ljekovita su svojstva kristala i dragoga kamenja bila poznata i Kinezima koji su 4000 godina p. ne. razvili jednu od najstarijih i najsigurnijih iscjeliteljskih metoda. Egipćani, Grci i Rimljani zaštitno su i ljekovito svojstvo kristala i dragoga kamenja dovodili u neposrednu vezu s ljubavlju, besmrtnošću, zaštitom, zdravljem i životnim ispunjenjem. Kristali imaju svoju određenu vibraciju koja može pozitivno utjecati na one koje ih nose

Izbor kristala i djelovanje

Kristalima možete ispuniti svoje domove i poslovne prostore, a oni će pokrenuti energiju, pozitivne promjene i bez utjecaja vaše volje. Možete se s njima opuštati, meditirati, masirati, jednostavno ih nositi kao nakit. Ono što trebate je: odnositi se prema njima s poštovanjem kao prema sebi, a za uzvrat ćete dobiti povratak izvornoj vibraciji koja će vas dovesti u sklad s prirodom, u sklad sa samima sobom, a time i do pozitivnih misli, izvrsnog zdravlja, aktivnog i ispunjenog života.

Kako smo se udaljili od prirode izgubili smo svoju sposobnost osjećaja vibracije i usklađivanja s njom. U našoj potrazi za osvajanjima, pobjedom i kreiranjem umjetne okoline, izgradili smo prepreku koja nas spriječava osjetiti i proživjeti što je stvarna stvarnost. Tu smo prepreku izgrađivali stoljećima i postala je dio nas, ali u nama još uvijek postoji izvorna vibracija samo se trebamo spojiti s drugim izvorom kako bi potaknuli da je se prisjetimo. A kristali su jedni od izvora te istinske vibracije. Većina kristala i poludragog kamenja u nakitu ili u slobodnoj formi s vremenom pokupi negativnu ili nepoželjnu energiju. Upijaju energiju iz okoline i reagiraju na energiju iz okoline. Programirani kristal je riznica energije spremljena u kristalu. Uzorak energije može biti bilo koja misao, boja, emocija, zvuk ili bilo koja druga vibracija. Vibracijski uzorak je spremljen u kristalu sve dok ga svjesno, s namjerom ne ispraznimo.

Znanost je dokazala da kristali posjeduju prirodnu moć koju je nazvala piezoelektični efekt, to znači da kristali imaju sposobnost pojačavanja, usmjeravanja i protoka energije.Categories:Nature, science, Spiritual

2 replies

Trackbacks

  1. ČIŠĆENJE PROSTORA | ATWA
  2. Kristali – vrste i djelovanje | ATWA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: