IRSKA: ARHEOLOZI OTKRILI OSTATKE NOVE HUMANOIDNE VRSTE


skeleton

Drogheda | U šumovitom području istočne Irske tim arheologa (University College Dublin) je iskopao tri kostura nepoznate humanoidne vrste. Nađeni uzorci kostura su iznimno niske građe (47/61 cm) te najvjerojatnije posve nova vrsta humanoida.

Kosti su nađene od strane lokalne djece koja su se igrala na tom području te ista kontaktirala policiju misleći da su pronašli ostatke ubijene djece. Mrtvozornik je odmah shvatio da to nije poprište modernog zločina nego arheološko nalazište te je kontaktirao University College Dublin. U blizini obale rijeke Boyne u sklopu malog naselja su otkrivena tijela dvije žene i jednog muškarca sa malim brojem artefakata. Tim arheologa pod vodstvom prof Mclnnes ih je nazvao Homo minusculus.

sjekiraOva malena sjekira/nož je pronađena u blizini tijela muške osobe. Pretpostavlja se da je korištena i kao oružje i oruđe. Razna mala kamena oruđa i oružja su pronađena u blizini tijela, uključujući sjekire, dva noža, koplja, pa čak i dvije minijaturne šivaće igle. Ovi predmeti pokazuju da su Homo Minisculus dosegli tehnološku razinu usporedivu sa ljudskim lovcima-sakupljačima iz paleolitskog razdoblja. U blizini naselja je pronađeno puno kostiju raznih malih životinja, uključujući vjeverica, zečeva, ježeva te iste imale tragove kuhanja.

Razne analize na kostima i artefaktima su pokazala da datiraju negdje između 1145 i 1230 AD, što znači da je ta vrsta koegzistirala sa modernim ljudima više od 45.000 godina. To čudesno otkriće sugerira da mnoge priče iz srednjeg vijeka koje su smatrane izmišljenima od strane povjesničara, se doista mogu temeljiti na stvarnim činjenicama. Homo minusculus je mogao nadahnuti priče o vilenjacima. 

Profesor Mclnnes i njegov tim vjeruju da su Homo minusculus nestali zbog uništavanja njegovog staništa od strane ljudske zajednice.profesor McInnes Morfološke sličnosti Homo minusculusa sa modernim ljudima ukazuju na to da su nastali kao zasebna podvrsta ljudskog roda. Objašnjenje za malu veličinu ostaje misterija, ali profesor Mclnnes vjeruje da bi veličina mogla biti povezana sa manjkom sredstava u ledenog doba. Nakon otkrića Homo floresiensis (oko 1,1 m visine) 2003te godine, na otoku Flores u Indoneziji, također ljudska podvrsta za koje se vjeruje da je izumrla prije otprilike 30.000 godina, ovo novo otkriće pokazuje da ima raznih ljudskih podvrsta koje su koegzistirala sa modernim ljudima tisućama godina.

Dok su ostaci novih humanoidnih vrsta doista otkriveni (“hobbit”) ova priča je izmišljena a dolazi sa worldnewsdailyreport.com satirične stranice. Prva slika je fake te uzeta sa natjecanja worth1000.comCategories:Hoax, Satirical

2 replies

  1. Zašto se šalite kada nije smešno !? Za to bih strpao u ludnicu sve ,,šaljivdžije” a nazovimo ih pravim imenom Satanistički Anarhisti i Uništitielji jer prave haos a Ljudi postaju sasvim idiotizovani !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: