REINKARNACIJA + knjiga PUTOVANJE DUŠA – Michael Newton


reinkarnacija

Autor Nella Andriana

Prošlost, sadašnjost i budućnost su tvorevine ljudskog mozga koji funkcionira sporo i sekvencijski, kao elektromagnetski pretvarač signala. Duša je tvorac ljudske egzistencije.

Barbour je rekao: „Pokušate li uhvatiti vrijeme uvijek će vam iskliznuti iz ruku. Ljudi su sigurni da vrijeme postoji, no ne mogu ga uhvatiti. Smatram da je to tako jer vrijeme uopće ne postoji.“

„Kako živimo, čini nam se da se krećemo kroz nastavke niza „SADA,“ pitanje koje bi mi trebali postaviti je što su zapravo ti „SADA“?

Za Barboura svako sada je aranžman svega u univerzumu: „Mi imamo snažnu impresiju da sve oko nas ima definitivnu poziciju i odnose između sebe. Ja nastojim prebaciti u apstraktno sve što ne možemo vidjeti (direktno ili indirektno) i jednostavno želim održati ideju da mnogo različitih stvari koegzistira odjednom. Jednostavno rečeno to je „SADA“, ni manje ni više.“

„Mačka koja skače nije ista mačka koja je već doskočila.“

Barbour dalje objašnjava: „Najviše me intrigira da skup svih mogućih SADA ima vrlo specijalnu strukturu. To možete zamisliti kao krajolik u prirodi. Svaka točka krajobraza je SADA i taj krajobraz – zemlju, nazivam Platonia, jer je bezvremenska i kreirana pod perfektnim matematičkim zakonitostima.“

„Platonia je prava arena univerzuma, njena struktura ima dubokog utjecaja na sve što se događa u fizici, bez obzira je li riječ o klasičnoj fizici ili kvantnoj fizici, sve je povezano i izvire iz Platonie.“

„Jedini dokaz koji mi imamo o prošlom tjednu je naše sjećanje, no sjećanje dolazi iz stabilne strukture neurona u našem sadašnjem mozgu. Jedini dokaz o prošlosti planete su fosili i stijene. Ali ovo su stabilne strukture u formi aranžiranoj unutar minerala koje mi ispitujemo u sadašnjosti. Stvar je u tome da mi jedino imamo ove zapise, i mi jedino imamo u ovom SADA.”

„Razmišljajte o integralima, svaki integral postoji simultano. No neki od integrala su povezane strukture, kao niz svih primarnih brojeva ili brojeva koje nastaju u Fibonaccijevom nizu.“

fibonacci_00363062Pisanski matematičar Leonardo Fibonacci osim što je zaslužan za prihvaćanje arapskih brojki u Europi, predstavio je u svojoj knjizi Liber abaci starom kontinentu i niz brojeva 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, … u kojem je svaki sljedeći broj zbroj prethodna dva broja iz niza.

Taj niz potiče iz antičke Grčke, a iako naoko bez konkretne primjene, taj Fibonaccijev niz možemo pronaći praktički posvuda, čak i u plodovima prirode, dakle nečemu što nije napravljeno ljudskom rukom. Primjerice, često se stranica nacionalnih zastava izrađuju u omjeru 3:5, naći ćete ga kao preporuku u kakvom programu investicija koji traži određenu dinamiku gdje je ulog konstantno jedan, a povećava se za jedan u slučaju dobitka i smanjuje za dva u slučaju gubitka.

U prirodi, ukoliko uzmete najobičniji češer, uvidjet ćete kako ima pet spirala u jednom i osam u drugom smjeru, da ljuske ananasa tvore osam spirala u jednom i 13 u drugom smjeru, da se pri prebrojavanju spiralno poslaganih sjemenki u cvjetnoj glavici suncokreta, ovisno o njezinoj veličini, pojavljuju se manji ili veći parovi susjednih Fibonaccijevih brojeva…

U Bibliji se spominje reinkarnacija ali naravno ne koristi se ista riječ, evo jedan primjer: Now the word of the Lord came to me saying, “Before I formed you in the womb, I knew you; and before you were born I consecrated you, and I appointed you a prophet to the nations” (Jeremiah 1:45).

putovanje

NEWTON MICHAEL – PUTOVANJE DUŠA P D F

Zašto ste ovdje na Zemlji? Kamo ćete poći nakon smrti? Što će vam se dogoditi kad dođete tamo? O prošlim su životima napisane brojne knjige, ali malo je toga rečeno o neprekidnoj egzistenciji naših duša u iščekivanju ponovnog rođenja – sve do ove zapanjujuće, provokativne knjige.

Kad je dr. Michael Newton, ovlašteni majstor hipnoterapije, počeo vraćati svoje klijente unatrag kroz vrijeme kako bi došli do sjećanja na prošle živote, slučajno je naišao na otkriće neslućenih razmjera: da je, kroz mentalne oči klijenata u hipnotiziranom ili nadsvjesnom stanju, moguće «vidjeti» duhovni svijet, i da mu klijenti u tom izmijenjenom stanju mogu reći što su njihove duše radile između života na Zemlji. Knjiga koju ćete pročitati uzdrmat će vaše stavove o smrti.

Duša ima udjela u duhu, a ima i sveobuhvatnu svijest (kozmički duh-svjesnost, ograničena percepcija čovjeka-svijest). Inkarnacijski ciklus duše na Zemlji samo je jedan dio raznolikih njenih zadaća koje uključuju razvoj nove biološke vrste, koordinaciju i nadgledanje, kolonizaciju novih planeta u punoj svjesnosti, druženje s drugim dušama u duhovnim svjetovima itd. Ciklus može trajati različito dugo, ovisno o planetu, razvoju tamošnje civilizacije, zadacima koje valja riješiti i slično. Svako od pet doba utjelovljene duše dijeli se u sedam stadija, s po 1-3 utjelovljenja duše, u skladu s budućim zadacima.

U posljednjih nekoliko godina raširenost duša naglo se mijenja, uz povećani postotak odraslih i starih duša. Mlade duše sačinjavaju većinu svjetskog stanovništva one oblikuju današnje društvo prema svojim agnostičkim vjerovanjima i uskogrudnim predrasudama. Otprilike svakih 2ooo godina dolazi do kvantnog skoka populacije duša na Zemlji, a on je, po svojoj prirodi, kolektivan energetski preobražaj svih utjelovljenih ljudskih bića. Sa stajališta duše, sve njene inkarnacije postoje istovremeno.

Svaka inkarnacija komadić je tkanja duše te vodi samostalnu egzistenciju u astralnim svjetovima. Inkarnacije se dešavaju istodobno tj vrijeme ne postoji, nema prošlosti i budućnosti, samo sadašnjost. Inkarnacije se dešavaju paralelno i prostorno odvojene. Duša je dio preko 1ooo duša i sva znanja (energija) koja prikuplja na putovanjima je zbir svega što jest.. dok je duša dio čovjeka isti ima amneziju na ranija iskustva sve dok se ne spoji na izvor.

Osobno sam protiv regresije jer smatram da su čovjeku *dana* saznanja ovisno o njegovom duhovnom nivou, pa tako sam i protiv uzimanja DMTa zbog istog razloga. Čovjek izlučuje sasvim dovoljno DMTa sukladno sa njegovim duhovnim razvojem.

Krajnji cilj je predodređen, samo je put pojedinačan. U tom smislu putovanje je cilj.

Evolucija, uključujući ovu na Zemlji, nije cilj već samo sredstvo učenja. Duša je savršena i njoj evolucija ne treba: ona isključivo žudi za iskustvom.

“Someday, as the old paradigm breaks down, we’ll realize that the brain and how we perceive the world — are a mystery on par with understanding the universe and the origin of life. The solution to this mystery lies within our grasp, a solution hinted at by the frequency with which the old paradigm breaks down.” Dr. LanzaCategories:Books, Mystery, science, Spiritual

Tags:

3 replies

Trackbacks

  1. “Tik do smrti” | ATWA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: